Franchise

+36 30 653 5232 info@prosis.hu
Legyen Ön is részese a sikerünknek!
A PROSIS Franchise olyan üzleti megoldást kínál Önnek, amelyben az állandó magas minőség, a szolgáltatások folyamatos bővítése, az értékesítési szemszög, a jól bevált munkatervezet rövid idő alatt téríti meg befektetését és biztosít profitot a jövőre nézve. Amíg a hagyományos („vizes”) autómosók óriási vízszükséglete, elektromos berendezésű tárgyai és deficites időszakai (ősz-tél) komoly tőkét kívánnak meg, addig a PROSIS Franchise ÖKOtechnológiás gőzös mosójának jóval kedvezőbbek a fenntartási költségei.
Az alacsony befektetési költségnek, a professzionális ügyvitelnek és a legújabb környezettudatos technológiának köszönhetően lépésekkel a konkurencia előtt haladunk.
A szolgáltatásoknak nem csak a technikai feltételeit, hanem a gyakorlati részét is biztosítjuk partnereink részére. A PROSIS a későbbiek folyamán is segíti cégét szakmai ismeretekkel, betanítások illetve telefonos és személyes konzultációk, tanácsok révén. Dolgozzunk együtt az Ön sikeréért!

Összeállítunk és rendelkezésére adunk minden dokumentumot az autómosó beindításához, elvégezzük az engedélyeztetési munkákat, havi tervezetben küldjük a központi akciókat, marketing stratégiát, illetve a szerződés időtartama alatt támogatjuk cégét és csapatát szakmai továbbképzések keretein belül, amellyel egy folyamatosan emelkedő pályán üzemeltetheti a PROSIS franchise autómosóját.

A PROSIS Franchise ajánlat más. Mi nem csupán egy jól bevált és tesztelt módszert adunk Önnek, hanem szerződésbe foglaljuk, hogy nem hagyjuk magára az üzlet beindítása után sem! Egy autómosót működtetni nem nehéz, de a közel maximális profitot kihozni belőle mégsem olyan egyszerű – Mi eladási stratégiákat adunk Önnek, ezeket értékeljük, hogy még sikeresebbé tehessük üzletét, ezáltal a PROSIS márka hírnevét.