GÉPVÁSÁRLÁS

+36 30 653 5232 info@prosis.hu
Önkiszolgáló kárpittisztítás érmékkel
Gőzzel tisztítani a kárpitfelületeket, nem csupán tisztítást jelent, hanem egyben fertőtlenítést is. A magas hőmérsékletű gőz elpusztít minden baktériumot, vírust, atkát, így teszi akár vegyszer nélkül tökéletesen tisztává a kárpitok felületét. A Gőztisztító segítségével, egyszerűen, önkiszolgáló módon, minden autós, szakértelem nélkül végezheti el a tisztítási folyamatot magának.
Új szolgáltatás, amivel kiemelkedhet a versenytársai közül. Egyszerűen beilleszthető, akár a meglévő önkiszolgáló tisztítási rendszerébe! Telepíthető egy-két parkolót elfoglalva, mély, vagy külső parkolókba, irodaházakhoz, bevásárlóközpontokba.

A piacon található első gép, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy önállóan tisztítsák és fertőtlenítsék az autójuk kárpit felületeit

Az ügyfelei számára egyszerűen használható, előre beprogramozott időhatárokkal, így garantáltan tervezhető és megtérülő plusz szolgáltatással bővítheti akár jelenlegi üzletét is, vagy vághat bele, egy önműködő új szolgáltatásba.
A piacon található első gép, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy önállóan tisztítsák és fertőtlenítsék az autó kárpit felületeit. Az önkiszolgáló készüléket benzinkutaknak, irodaházaknak, bevásárlóközpontoknak és önkiszolgáló autómosóknak tervezték. A berendezés segítségével a cége kiterjesztheti szolgáltatásainak körét és új ügyfeleket szerezhet, extra profittal.

SELF-SERVICE GŐZTISZTÍTÓ

Érdekel

Számolj utána, megéri!

Naponta csupán 10 ügyfél biztosítja a gyors megtérülést, és a kimagasló passzív jövedelmet.

Kérj személyes konzultációt,
hogy a kiválasztott területre a megfelelő típus kerüljön.

Érdekel Érdekel Érdekel

További szolgáltatások

1) Lehetséges testre szabás, ha szükséges

2) Szállítás és szerelés

3) Szervíz és alapanyag ellátás